Major Group Hakkında

“Major Stroy” A.Ş ve “Major Group” A.Ş 'den oluşan Şirketler Grubu, 1994 yılından beri tecrübesi olan ve ticari ve konut binalarının inşaatı ile ilgili kapsamlı projeleri yerine getiren Türk şirketidir. Bütün bu süre zarfında aktif ve sürekli olarak gelişen Şirketler Grubu, güvenilir ve iyi niyetli ortak itibarına sahiptir. Bizim ana ilkemiz, üstlendiğimiz bütün yükümlülüklerin tam ve zamanında yerine getirilmesidir. Bize gösterilen güvene değer veriyoruz ve her zaman bu güveni haklı çıkarmak için çalışacağız. Şirketler grubumuz, tam hizmet yelpazesini sunmaktadır (genel inşaat işlerinden karmaşık mühendislik sistemlerine kadar). Her türlü karmaşıklıktaki bina ve yapıların inşası için gerekli lisanslara, sertifikalara ve izinlere sahibiz ve yazlık köylerden çok fonksiyonlu alışveriş ve eğlence merkezlerine kadar çeşitli karmaşıklık derecelerine sahip tesislerin yapımı konusunda geniş deneyime sahibiz. İnşaat alanındaki çalışmalarımızı özel kılan, yüksek kalite ve kısa yapım süresidir. Bununla beraber her türlü inşaat ve ince işleri, ileri teknoloji ve çevre dostu malzemeler kullanılarak yerine getirilmektedir. Şirketler grubumuzun bütün uzmanları yüksek nitelikli olup inşaat sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübeye sahiptir. Çalışanlarımızın, maksimum kişisel sonuçlara ulaşmaları ve böylelikle Şirketin başarısını sağlamaları maksadıyla, potansiyellerini gerçekleştirmeleri için bütün gerekli koşulları yaratıyoruz. Tesislerin yapım sürecini iyileştirmek ve faaliyetlerimizin verimliliğini artırmak için her birimiz, işini daha iyi yapmak, açılan fırsatlara yaratıcılıkla yaklaşmak ve yeni standart dışı çözümler sunmak için çaba göstermektedir.

Şantiyedeki bütün çalışmalar, tesislerimizin güvenilir ve kaliteli olmasını sağlayan iş sağlığı ve güvenliği, yangın, endüstriyel, radyasyon ve çevre güvenliği, çevre koruma ve güvenlik önlemlerinin gerekliliklerine uygun olarak yürütülmektedir.

Tamamlanan projelerimiz arasında çok çeşitli inşaat projeleri yer almaktadır: idari ve ofis merkezleri, kapalı otoparklar, yer altı otoparklar, çok fonksiyonlu alışveriş ve eğlence merkezleri, okyanus akvaryumları, sosyal altyapı tesisleri, yazlık köyler ve benzersiz yapılar.

“Major Stroy” A.Ş. ve “Major Group” A.Ş.’den oluşan Şirketler Grubu, her türlü zorluktaki işleri yerine getirme becerisine sahip yüksek nitelikli uzmanlardan oluşan bir ekiptir.

Vizyonumuz

Major Group, 1994 yılından beri faaliyet gösteren Türk firması olup, çalışanlarıyla birlikte hep ilklere imza atmayı, global kalite ve standartlarda yaptığı projelerin yanı sıra bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı olarak, sektörde tüm dünyanın talep edeceği iş yapış biçimleri geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Misyonumuz

Geliştirdiği yapıları çevresi ile birlikte kurgulayarak her zaman nitelikli ve yenilikçi projeler yapmak; müşteri odaklı yaklaşımdan hiçbir zaman taviz vermeden Major Group kalitesini korumak ve yatırımları ile çağdaş şehirlere yakışan sürdürülebilir değerler yaratmaktır.